Perquè un web ha de ser accessible

Perquè volem ser fidels als principis fundacionals de la World Wide Web, TARGOBANK es compromet a posar a la disposició de totes les persones una pàgina web accessible.

«La naturalesa del Web és la seva universalitat. Ha de ser accessible per a totes les persones discapacitades.» Tim Berners Lee, creador del Web y Director del W3C1.

Política d'accessibilitat

Targobank.es ha estat dissenyada respectant els estàndards del web definits pel W3C, en particular les directives per a l'accessibilitat als continguts establertes pel Web Accessibility Initiative. Per això, aquest web és accessible a tots els internautes, inclosos els sèniors i els discapacitats que tenen limitacions funcionals. Perquè som per a totes i per a tots.

Compatibilitat amb els navegadors

Targobank.es presenta una ergonomia òptima amb els navegadors d'última generació, però és també accessible amb els navegadors més antics (perquè no tothom està a l'última..., tant de bo!). Si et trobes amb dificultats per llegir la nostra pàgina web, desactiva els fulls d'estil CSS (veure les opcions del teu navegador). Targobank.es continuarà sent plenament utilitzable, ja que el canvi només afectarà la presentació.

Menú de navegació ràpida

Es tracta d'un menú de navegació ràpida col·locat al principi de cada una de les nostres pàgines. Serveix a internautes que naveguen en manera vocal o quan els fulls d'estil CSS estan desactivats. Té una llista d'enllaços que permeten accedir directament a la part de la pàgina que es desitgi (navegació, contingut, identificació...) sense haver de recórrer tota la pàgina fins a arribar a les informacions cercades.

Accessos ràpids del teclat

Ara toquen les dreceres: per a aquells internautes que no utilitzen ratolí, tenim els accessos ràpids del teclat, que permeten navegar de forma senzilla en la pàgina web. Aprèn-te'ls i sigues el més ràpid del web:

  • 0 = Política d'accessibilitat
  • 1 = Pàgina principal
  • 2 = Identificació per accedir als teus comptes
  • 3 = Mapa web
  • 4 = Cercador
  • 5 = Contingut principal de la pàgina
  • 6 = Recorregut de navegació, per ubicar-se en la pàgina web
  • 8 = Menú de navegació

El nostre compromís amb l'accessibilitat, recompensat

TARGOBANK té en marxa iniciatives i projectes amb ILUNION Tecnologia i Accessibilitat, empresa pertanyent a l'ONCE i a la seva Fundació, per millorar l'accessibilitat universal dels seus entorns digitals i que aquests els puguin utilitzar un gran nombre persones, sense excloure persones amb discapacitat, gent gran o altres col·lectius vulnerables: aplicacions mòbils (sistemes operatius: iOS i Android), el web públic i el privat.

ILUNION Tecnologia i Accessibilitat ha certificat, amb data 28 de setembre de 2021, el lloc web de TARGOBANK (part pública) en el compliment de les Pautes d'Accessibilitat al Contingut de Web 2.1 del Web Accessibility Initiative (WAI) del World Wide Web Consortium.

ILUNION Tecnología y Accesibilidad, Certificació WCAG-WAI AA (obre en una nova finestra)

No ens conformem: volem fer-ho cada dia millor.

Premi pel seu compromís amb l'accessibilitat

TARGOBANK va ser guardonat per ILUNION Tecnologia i Accessibilitat, empresa pertanyent a l'ONCE i a la seva Fundació, amb un diploma que reconeix les seves iniciatives i projectes per millorar l'accessibilitat en els seus serveis digitals (lloc web, aplicacions mòbils...) per a les persones amb discapacitat.

Targobank-distintiu ilunion [PDF - 5 654ko]

La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc el 4 d'octubre de 2017 a la Torre ILUNION (Madrid). A l'acte van acudir autoritats de les administracions públiques (Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat) i de les principals entitats de representació de persones amb discapacitat (Fundació ONCE i CERMI).

Aquest distintiu va reforçar el nostre compromís i el de Crédit Mutuel Alliance Fédérale amb l'accessibilitat universal per eliminar les barreres tecnològiques.

Més informació:

© TARGOBANK- Julio 2023