Amb aquest compte podràs invertir a la borsa dels principals mercats nacionals i internacionals. Accions, bons, subscripció d'OPVs... Ara t'ho expliquem!

Opera en borsa i valors

Gestió online

Atenció personalitzada

Compra i ven valors. Tu decideixes com invertir i on. A la borsa pots invertir en companyies de diferents sectors i països. El teu Compte de Valors està en connexió amb el teu compte corrent de TARGOBANK, en el qual es carreguen els diners de la venda d'accions o el cobrament de dividends.

Què és

El Compte de Valors et permet invertir a la borsa dels principals mercats nacionals i internacionals i amb una àmplia varietat d'instruments financers.

Tu decideixes com invertir i on inverteixes. La diversificació és un dels grans avantatges d'invertir en borsa, ja que pots fer-ho en companyies de diferents sectors i països. A més, podràs començar a invertir amb molt poc.

Característiques

El Compte Valors està associat al teu compte corrent a TARGOBANK, en el qual carregarem l'import de les teves ordres de compra, les comissions relacionades amb les operacions i custòdia dels valors que dipositis, etc. També s'hi ingressaran els diners procedents de la venda d'accions i drets, o el cobrament de dividends.

Consulta les tarifes de compra/venda de valors en mercats nacionals i internacionals.

Opera per internet

Des de la teva Banca-Assegurances a Distància, tant per la web com per l'app, podràs:

  • Cursar ordres de compra i venda de valors, fins i tot condicionades, que et permetran operar amb més seguretat i flexibilitat.
  • Consultar les cotitzacions en temps real o diferit, conèixer les últimes notícies del mercat, veure els teus valors amb avançats gràfics interactius i realitzar un seguiment de la teva cartera.
  • Consultar informes tècnics i fonamentals per facilitar-te la presa de decisions.
  • Invertir en una àmplia oferta de borses internacionals.
  • Accedir a un servei d'atenció telefònica personalitzada.