Recordes el dia que aquella amiga espavilada va passar pel carril lateral del peatge de l'autopista, frenant només una miqueta, i la barrera se li va obrir en un tres i no res?, t'agradaria fer com el teu oncle, que cada vegada que et porta a veure el rugbi entra en el pàrquing com si res, sense haver de recollir el tiquet? Tots dos, la teva amiga i el teu oncle, han de tenir instal·lat el dispositiu VIA-T en el seu parabrisa. Un sistema que, com per encantament, franqueja les barreres de la península ibèrica i França. Si ets dels que condueix de manera habitual, continua llegint i anima't! Ja trigues!

Viatja i aparca sense aturar-te

Espanya, França i Portugal

Còmode i ràpid

Si et mous en cotxe, VIA-T és per a tu.

Perquè et dona facilitat de moviments, sense esperes, cues ni tiquets que calgui guardar en les autopistes.

Què és això del VIA-T?

El Dispositiu VIA-T de TARGOBANK/Bip&Drive és un petit dispositiu que es fixa en la part interior del parabrisa del vehicle i que permet pagar en els peatges d'autopistes i pàrquings associats sense necessitat de detenir el vehicle. A més, amb l'app de Bip&Drive podràs pagar en gasolineres, parquímetres, túnels de rentada, ITV, i tens descomptes per usar-la!

Amb això evites:

  • Les cues i barreres en les autopistes.
  • Les cerques de caixer en els pàrquings.
  • Les monedes dels parquímetres.

Bip&Drive

Perquè cada vegada són més els pàrquings, gasolineres i comerços adherits (els pots consultar a la web de Bip&Drive). Estalviaràs temps i diners. Tu condueixes i et mous lliurement i després en l'app de Bip&Drive aniràs veient les teves despeses en mobilitat.

Com funciona?

Molt fàcil. El VIA-T, o Telepeatge interoperable, permet pagar el peatge o pàrquing al moment, però sense detenir el teu cotxe. Això és gràcies a una antena que et detecta en passar i que carrega de manera automàtica l'import del peatge o aparcament en el teu compte o targeta. Fantàstic, oi? Tot això és gràcies a un acord amb les autopistes de telepeatge i els pàrquings dels tres països. El resultat: un estalvi de temps important i la comoditat de no haver de caminar fincat la mà a la butxaca a cada dos per tres.

Però, a més, els avantatges s'estenen a parquímetres, rentades de cotxe i gasolineres amb acord.

Llista d'autopistes associades:

  • autopistes d'Espanya identificades amb el logo
  • autopistes de Portugal identificades amb el logo
  • autopistes de França identificades amb el logo

Per poder sol·licitar-lo, només has de tenir un compte a TARGOBANK, al qual es vincularà aquest servei. I recorda que has d'introduir el nostre codi.

Quant costa?

La comissió anual del servei és de 18,15 € (IVA inclòs), que Bip&Drive et facturarà i cobrarà en el teu compte TARGOBANK.

En cas que l'utilitzis en autopistes franceses, tindrà un cost addicional de 2,42 € (IVA inclòs) per mes d'ús. També tens l'opció de donar-te d'alta en la tarifa plana anual per fer servir el dispositiu a França amb un cost addicional anual de 10,04 € (IVA inclòs).

Avantatges Univers Bip&Drive

Aprofita els descomptes exclusius per a vehicles amb VIA-T en peatges, pàrquings, gasolineres, rentades, ITV…

Paga en una xarxa de més de 3.600 gasolineres, 200 gasineres, 70 ITV i parquímetres en més de 80 municipis. Tot això, gestionat des de l'app de VIA-T i en una única factura.

L'objectiu, simplificar-te la vida pel que al teu cotxe es refereix. Perquè condueixis i et relaxis, com diu l'anunci.

Més informació en el web https://www.bipdrive.com.

Quan t’hagis donat d'alta en el servei, disposaràs d'un accés privat en el web de Bip&Drive, en el qual podràs consultar els teus trànsits diaris i factures mensuals, així com accedir al seu univers de serveis (https://areaprivada.bipdrive.com/login).

Em convenç!

Més solucions per a tu