Quan ens emocionem o ens alegrem per un èxit, solem expressar-ho amb el nostre cos; ballant, saltant... impulsant-nos. El nou Dipòsit Impuls de TARGOBANK farà que reaccions de la mateixa manera, perquè les seves característiques ens permet impulsar no només els nostres estalvis, sinó també els propers objectius

Rendibilitat fins al 3,00 % TAE2, 2,960 % TIN (a 24 mesos)

A partir de 10.000 €.

Liquidació mensual, trimestral, semestral, anual o al venciment en el teu compte TARGOBANK.

Exclusiu per a nous clients o noves aportacions externes.Dedica uns segons a deixar-nos les teves dades i et trucarem
per ampliar-te’n la informació.


3,00 % TAE2

2,960 % TIN

a 24 mesos

M'INTERESSA


2,85 % TAE3

2,813 % TIN

a 18 mesos

M'INTERESSA


2,75 % TAE4

2,716 % TIN

a 12 mesos

M'INTERESSA


Amb el Dipòsit Impulso ets més a prop de poder fer el viatge de la teva vida, de muntar el teu negoci... del que vulguis!

Com puc sol·licitar-lo?

Si ja ets client i tens el teu compte, sol·licita el teu Dipòsit Impulso.

DEMANA´L AQUÍ

Si no ets client:

1r Fes-te client contractant un compte.

CONTRACTAR

2n Després podràs demanar el teu Dipòsit Impulso associat al teu nou compte.

SOL·LICITAR

Preguntes freqüentsQuè és el Dipòsit Impulso?

És un dipòsit a termini que t'ajuda a fer créixer els teus estalvis. Et remunera un tipus d'interès que varia en funció del termini que triïs amb una liquidació mensual, trimestral, semestral, anual o al venciment d'interessos.

Com puc contractar un Dipòsit Impulso?

És molt fàcil. Si ja tens un compte a TARGOBANK, truca'ns i, si vols, te’l contractem. Si encara no ets client nostre, abans has d'obrir un compte contactant amb nosaltres.

Si vull treure els meus diners del Dipòsit Impulso abans que finalitzi el termini al qual l'he contractat, tinc algun tipus de penalització?

Recuperaràs l'import que vas dipositar en la imposició. Però tingues en compte que tindràs una comissió de cancel·lació anticipada del 4 % sense superar l'import dels interessos bruts meritats.

Quins requisits he de complir per contractar un Dipòsit Impulso?

Pots ser resident fiscal a Espanya o no resident, has de ser major de 18 anys i tenir el teu document nacional d'identitat (DNI/NIE) en vigor. A més, necessites tenir un compte obert a TARGOBANK per poder contractar-lo.

Té import mínim el meu Dipòsit Impulso?

Pots gaudir de la seva remuneració a partir de 10.000 €.

1 Dipòsit Impulso. Dipòsit Impulso. Termini a triar pel client entre un dels oferts: 12, 18 o 24 mesos. Liquidació d'interessos mensual, trimestral, semestral, anual o al venciment. Exclusiu per a nous clients o noves aportacions externes. Import mínim de 10.000 €. Per poder contractar aquest dipòsit cal tenir obert un compte a TARGOBANK. Comissió de cancel·lació anticipada del 4 % sobre el capital pel període que hi hagi entre la data de cancel·lació i el venciment pactat, sense que aquesta deducció pugui excedir l'import dels interessos bruts meritats des de l'inici de l'operació fins al moment de la cancel·lació. No hi ha terminis de preavís mínims per sol·licitar la devolució anticipada del capital.

2 Exemple representatiu del producte basat en el supòsit que el client contracta un dipòsit de 30.000 euros per un termini de 24 mesos, amb liquidació d'interessos mensual i mantenint l'import del dipòsit durant tota la seva vigència. TIN 2,960 %, TAE 3,00 %. Al final del termini triat (24 mesos), el client haurà percebut una remuneració de 1.776,04 euros (interessos bruts). Sobre els interessos bruts s'aplicarà la retenció fiscal oportuna.

3 Exemple representatiu del producte basat en el supòsit que el client contracta un dipòsit de 30.000 euros per un termini de 18 mesos, amb liquidació d'interessos mensual i mantenint l'import del dipòsit durant tota la seva vigència. TIN 2,813 %, TAE 2,85 %. Al final del termini triat (18 mesos), el client haurà percebut una remuneració de 1.262,34 euros (interessos bruts). Sobre els interessos bruts s'aplicarà la retenció fiscal oportuna.

4 Exemple representatiu del producte basat en el supòsit que el client contracta un dipòsit de 30.000 euros per un termini de 12 mesos, amb liquidació d'interessos mensual i mantenint l'import del dipòsit durant tota la seva vigència. TIN 2,716 %, TAE 2,75 %. Al final del termini triat (12 mesos), el client haurà percebut una remuneració de 814,79 euros (interessos bruts). Sobre els interessos bruts s'aplicarà la retenció fiscal oportuna.