Compte corrent digital

Ràpid, fàcil i 100% en línia.

1/6 Este número es indicativo del riesgo del producto, siendo 1/6 indicativo de menor riesgo y 6/6 de mayor riesgo.

El Banco está adscrito al Fondo de Garantía de Depósitos de Entidades de Crédito, creado por el Real Decreto-Ley 16/2011, de 14 de octubre. Para depósitos en dinero, el importe máximo garantizado es de 100 000€ por depositante en cada entidad de crédito.

Una oferta global, sense sorpreses i sense comissions

El compte corrent digital de TARGOBANK és una oferta global que inclou un gran nombre d'avantatges per a tu:

  • 0€, sense comissions de manteniment ni d'administració.
  • Transferències nacionals o a països de la Unió Europea fetes en euros gratuïtes1 desde tu banca a distancia Contigo24.
  • Un gestor sempre disponible.

I encara molt més.

Tarjeta de débito TARGOBANK

Targeta mastercard dèbit

Màxim control del teu pressupost. Amb accés a més de 2 700 caixers a Espanya i a més d'1 milió de caixers arreu del món.

0 €/any

Associada al teu compte corrent digital


Contigo24 de TARGOBANK

Contigo24 (Banca a distància)

Accedeix a tot l'univers de serveis de Contigo242 des d'Internet, "smartphone", telèfon, "smartwatch",... en qualsevol moment i a qualsevol lloc per si ens necessites.

0 €/mes

Inclòs amb el teu compte corrent digital


Fes-te client avui i obre't un compte corrent digital

En només 3 passos:

  1. Introdueix les teves dades Et demanem que completis les dades per donar-te d'alta com a client. És important que tinguis a mà l'smartphone, el teu document identificatiu i un justificant d'ingressos en funció de la teva situació laboral.
  2. Identifica't Et proposem dues maneres de fer-ho: Mitjançant un número IBAN d'una altra entitat bancària espanyola o fent una primera transferència (a partir d'1€) a un número de compte de TARGOBANK que et comunicarem.
  3. Signa digitalment Una vegada rebuda la sol·licitud t'enviarem els contractes que podràs signar d'una manera molt senzilla amb un codi de seguretat que et farem arribar per SMS.

Una vegada revisats i signats els contractes ja hauràs acabat. A continuació, et donarem la benvinguda a TARGOBANK i podràs beneficiar-te de tots els avantatges del nou compte corrent digital.

Si vols que t'acompanyem durant el procés d'alta truca'ns al 93 003 84 54 (de dilluns a dijous de 08:30 h a 18:30 h i els divendres de 08:30 h a 14:00 h).

Condicions exclusives per a nous clients que es donin d'alta en l'oficina digital o en l'oficina de Contigo France, sucursals de TARGOBANK SAU a través d'aquest procés per Internet.

1 Gratuïtes les transferències no urgents, nacionals o a països de la Unió Europea, realitzades en euros, a través de Contigo24 (Banca a distància) per un import màxim transferible al mes de 6 000€. Queden excloses les transferències en concepte de nòmina o pensió i les ordres permanents de transferència.

2 La informació contractual estarà a la seva disposició, tant abans de la signatura com després de la subscripció al servei Contigo24. El banc es compromet a facilitar-li el servei descrit al seu catàleg comercial durant tot el període en què aquest servei estigui disponible en línia. L'idioma en el qual es regirà la relació contractual quan conclogui el contracte és l'espanyol o el català. La llei aplicable al període esmentat és la llei espanyola. El contracte s'ofereix exclusivament en idioma espanyol o català i es regeix per la legislació espanyola. Després d'haver subscrit el contracte, podrà exercir el dret de desistiment en el termini de 14 dies naturals, a comptar des del dia de la seva formalització. No cal indicar-ne els motius ni s'aplica cap penalització i es revoca, per tant, el consentiment atorgat en la formalització. Si desitja exercir-lo, contacti amb el seu gestor. Algunes funcionalitats estan disponibles sota petició al seu gestor.

TARGOBANK SAU, amb domicili social al carrer C/Ramírez de Arellano 29, 28043 Madrid, i amb NIF A79223707, està inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, Tom 28 412, Foli 49, full núm. M-14751 Inscripció 199. Registro Banc d'Espanya 0216.