Han passat uns mesos des que el febrer passat es va fer pública l'adquisició de TARGOBANK per ABANCA.

Durant aquest temps, hem treballat pensant en el futur. Un futur que es presenta il·lusionant i positiu per a tots, i especialment per a vosaltres, els nostres clients.

Ara ha arribat el moment de donar-te la BENVINGUDA al Grupo ABANCA i conèixer-nos millor.

TARGOBANK Grupo ABANCA

Des d'ara, TARGOBANK forma part del Grupo ABANCA, sent ABANCA una entitat amb més de 700 oficines, 6.000 empleats i amb presència en 11 països. Un banc que es basa en un compromís: el de fer sempre el que sigui millor per als nostres clients. Ho durem a terme d'una forma molt senzilla: escoltant i responent. Amb transparència i honestedat. Amb proximitat i senzillesa.

En els pròxims mesos es durà a terme el procés d'integració tecnològica de totes dues entitats, i es produiran una sèrie de canvis sobre els quals t'anirem informant de manera puntual i amb total transparència perquè no hagis de preocupar-te de res. Nosaltres ens encarregarem de tot.

Ja volem començar a donar-te bones notícies. Des d'ara disposes de les següents novetats.

Xarxa de caixers

Els clients que ja disposen de targeta de dèbit podran treure diners en 9.000 caixers a Espanya amb la seva targeta amb les següents condicions:

  • En els caixers ABANCA i TARGOBANK Grupo ABANCA podran treure diners amb la targeta de dèbit sense comissions.
  • En els caixers de Red Euro 6000 (Kutxabank, Cajasur, Ibercaja, Unicaja Banc, EVO Banco, Colonya Caixa Pollença, Caixa Ontinyent, Bankinter, Arquia Banca, Cecabank, Caixa d'Enginyers, Cardtronics) i en els caixers d'Euro Automatic Cash, 5 retirades al mes fora de Galícia sense comissions.

Transferències

Podràs realitzar transferències entre comptes de TARGOBANK i ABANCA gratis, a través de qualsevol canal (oficina, Banca Electrònica i app) i sense límit d'import.

Ingrés de xecs

L'ingrés de xecs entre TARGOBANK i ABANCA per qualsevol import no tindrà cap cost per a tu. Des d'ara podràs ingressar xecs de TARGOBANK en oficines de ABANCA i viceversa totalment gratis.

Per a empreses

ABANCA és, a més, una entitat de referència per a les empreses, pimes i negocis, comptant amb gestors especialitzats en els diferents segments i sectors empresarials, recolzats en una àmplia oferta de productes i serveis perfectament adaptada a la necessitat de cada client.


Especialització comercial

  • Coneixement especialitzat en Assegurances.
  • Coneixement especialitzat en factoring, confirming, lísing i descompte.
  • Coneixement especialitzat en Comerç Exterior.
  • Coneixement especialitzat en els sectors agro, mar i energia.

Atenció personalitzada

Continuaràs gaudint com fins ara d'una atenció experta i personalitzada basada en el coneixement de les necessitats d'empreses, pimes i negocis. A això se sumarà un ampli equip de professionals especialitzats, així com noves eines que ajudaran a crear una relació duradora basada en la professionalitat i la qualitat de servei. Perquè no hi ha dos clients iguals, donem servei a cadascun dels nostres clients de manera especialitzada.

TARGOBANK ha deixat d'operar sota la marca Tomamos impulso en unir-se al Grupo ABANCA.

Així mateix, et recordem que des d'el mes de juliol passat la web de www.tomamosimpulso.com i l'App han deixat d'estar operatives, per la qual cosa podràs obtenir més informació sobre els nostres productes i serveis en aquesta web i en l'APP de TARGOBANK Grupo ABANCA.

Comencem un futur junts, i estem encantats de donar-te la benvinguda. A partir d'ara tot ho farem pensant en la persona més important per a nosaltres: tu.

Gràcies per continuar sent el nostre client.Més sobre el Grupo ABANCA

Si desitges conèixer més informació sobre el Grupo ABANCA, et comptem on estem i les nostres principals magnituds.

© TARGOBANK - Octubre 2023